ام آر آی در کرج (MRI) روشی است که میتوان با کمک گرفتن از آن تصاویر بسیار دقیق و واضحی از اندامهای درون بدن بدست آورد.
امواج مورد استفاده در امآرآی از جنس امواج رادیویی و مغناطیسی هستند که ضرری برای بدن ندارد. این روش تصویربرداری دردناک نیست.
در ام آرآی ابتدا بیمار در یک میدان مغناطیسی قوی قرار گرفته و سپس امواج رادیویی به سوی او تابیده میشود.
بافتهای بدن در جواب به این موقعیت امواج رادیویی دیگری را از خود ساطع میکنند.
با دریافت این امواج رادیویی که از بدن بیمار ساطع میشود و تحلیل این امواج توسط یک کامپیوتر پرقدرت، تصاویری بر روی مانیتور دستگاه ایجاد میشوند که سطح مقطعی از اندام مورد نظر را نشان میدهند.
پزشکان با استفاده از این تکنیک ارزشمند توانستند از بافتهای مختلفی مانند مغز تصاویر واضحی بدست آورند.
فردی که قرار است با این روش مورد تصویربرداری قرار گیرد نباید هیچ شیء فلزی مانند ساعت، انگشتر، مفصل مصنوعی و … داشته باشد و یا شی فلزی در نزدیکی دستگاه MRI قرار گیرد، زیرا میدان مغناطیسی روی این مواد فرومغناطیسی اثر گذاشته و نه تنها باعث تداخل در امر تصویربرداری می شود، بلکه می تواند به خود فرد نیز آسیب برساند؛
به همین دلیل است که دستگاه MRI را در اتاقهای ویژهای قرار میدهند.
این اتاقها نسبت به امواج الکترومغناطیسی نفوذناپذیرند. در نتیجه امکان ورود یا خروج برای این امواج وجود ندارد. به علاوه لباس مخصوصی را تن بیمار میکنند که هیچ قسمت فلزی نداشته باشد.
هنگام عمل تصویربرداری فرد باید آرام باشد.
به این منظور میتوان یک آرامبخش ملایم به او داد. سپس او را روی تخت خوابانده و از او میخواهند که به طور عادی نفس بکشد.
بعد از اینکه فرد در دستگاه قرار گرفت، محل مورد تصویربرداری را با نور مشخص میکنند و اسکن کردن شروع میشود.
در فواصل زمانی که اسکن کردن قطع میشود وی میتواند قدری حرکت کند، ولی نه آنقدر که از محل مورد نظر جابهجا شود.
شخص در طول اسکن میتواند از طریق دکمهای که در اختیار او قرار دادهاند به مسئولان اطلاع دهد و اسکنکردن متوقف شود.
بعد از اتمام کار اطلاعات تصویری به رایانهای داده میشود و رایانه با بررسی اطلاعات، تصویری ایجاد میکند که روی فیلم منعکس میشود.
موارد کاربرد ام آر آی
امروزه M.R.I در تشخیص بسیاری از بیماریها و ضایعات اعضای مختلف بدن به کار میرود.
از این روش میتوان برای تشخیص، درمان و دنبال کردن مسیر بیماری استفاده کرد.
مثلا تمام ناهنجاریهای مغز و نخاع به وسیله MRI نشان داده میشود.
با این روش میتوان تشخیص داد که درد کمر به علت درد عضله است و یا به علت فشار روی عصب میباشد.
همچنین در درمان و تشخیص و روند توسعه سرطان از این روش استفاده میشود.
موارد کاربرد MRI بسیار زیاد است که در اینجا فقط چند نمونه ذکر میشود:
۱. MRI مغز
از ام آر آی مغز برای بررسی قسمتهای مختلف مغز مثل: رگهای خونی، عصبها، استخوانهای جمجمه، ساختار گوش داخلی، ساختار داخلی مغز، بافتهای نرم اطراف مغز و…. استفاده می شود.
با استفاده از این روش، تصاویر سه بعدی و واضحی از قسمتهای مختلف مغز بدست میآید که پزشک به کمک این تصاویر میتواند مشکلات مغزی را تشخیص داده و درمان مناسب را آغاز نماید.
این روش در تشخیص ناهنجاریهای مغزی مثل مشکل در غده هیپوفیز، ساقه مغز و دیگر قسمتهای مغز، نسبت به روشهای دیگر مثل سی تی اسکن، موثرتر است.
۲. MRI ستون مهرهها
در ام آر آی ستون فقرات، تصاویر بسیار دقیق و واضحی از وضعیت مهرههای کمر به کمک میدان مغناطیسی و امواج رادیویی بدست می آید.
هدف اصلی ام آر آی ستون مهرهها، تشخیص آسیبها و بیماریهای مرتبط با ستون فقرات و نخاع است.
با استفاده از ام آر آی میتوان تصاویر دقیقی از ساختارهای نرم مانند نخاع، التهاب نخاع، استنشاق عصبی، مهرهها و… بدست آورد.
به کمک تصاویر بدست آمده از ام آر آی در کرج، پزشک میتواند مشکلاتی مثل: تومورهای استخوانی و نرم تنی، التهابات نخاع، هرنیاسیون دیسک، شکستگی استخوان و بسیاری مشکلات دیگر را تشخیص دهد.
۳. MRI استخوان و مفصلها
ام آر آی استخوان و مفاصل یا ام آر آرتروگرافی، نوعی تصویر برداری به کمک امواج رادیویی و میدان مغناطیسی است که در آن تمامی استخوان و مفاصل سرتاسر بدن مورد بررسی قرار میگیرند.
در این نوع تصویربرداری تمامی قسمتهای مختلف بدن از جمله: استخوانها، مفاصل، غضروفها، بافتهای نرم، تاندونها، ماهیچهها، و… مورد بررسی قرار میگیرند و تصویر دقیق و واضحی بدست میآید.
پزشک به کمک تصاویر ام آر آرتروگرافی میتواند هرگونه آسیب به استخوان، ماهیچهها، تاندونها و… را تشخیص دهد و درمان موثر را شروع کند.
۴. MRI حفره شکم
پزشک زمانی ام آر آی شکمی را تجویز میکند که بخواهد اندامهای داخلی شکم را بدون مزاحمت استخوانها، بررسی نماید.
معمولا این روش پس از بررسی آزمایشات و تصویربرداریهای اولیه تجویز میشود و هدف آن بررسی بیشتر اندامها است. از این روش برای بررسی اندامهایی مثل: رحم، مثانه، کلیه، کبد و…. استفاده میشود.
۵. MRI ویژه دستگاه گردش خون
در این نوع ام آر آی، دستگاه گردش خون بدن بطور کلی مورد بررسی قرار میگیرد.
هدف اصلی این نوع ام آر آی بررسی دقیق تمامی رگهای خونی، عصبها و عروق است. این روش کاملا غیر تهاجمی بوده و خطری برای بیمار به همراه ندارد.
امواج مورد استفاده در امآرآی از جنس امواج رادیویی و مغناطیسی هستند که ضرری برای بدن ندارند.
این روش تصویربرداری دردناک نیست. در ام آر آی در کرج ابتدا بیمار در یک میدان مغناطیسی قوی قرار گرفته و سپس امواج رادیویی به سوی او تابیده میشوند.
بافتهای بدن در جواب به این موقعیت، امواج رادیویی دیگری را از خود ساطع میکنند.
انواع ام آر آی برای بافت های متفاوت بدن کاربرد دارند که در ادامه همه آنها را توضیح خواهیم داد. انواع ام آر آی در کرج عبارتند از:
۱. ام آر آی فانکشنال
ام آر آی فانکشنال جهت بررسی فعالیتهای مغز حین انجام کارهای روزمره مثل صحبت کردن، حرکت کردن، خوابیدن و… انجام میشود. این نوع ام آر آی پس از ام آر آی مغزی توسط پزشک تجویز میشود.
زمانی که مغز در حال فعالیت میباشد، در قسمتهای فعال مغز جریان خون حامل اکسیژن بیشتر است و در واقع ام آر آی فانکشنال سطح اکسیژن در قسمتهای فعال مغز را بررسی میکند.
با استفاده از این نوع ام آر آی پزشک میتواند شرایط مغزی، سکته و آلزایمر را تشخیص دهد.
۲. ام آر آی کاردیاک
ام آر آی کاردیاک جهت بررسی مشکلات و بیماریهای قلبی مورد استفاده قرار میگیرد.
تصاویر بدست آمده از این روش میتوانند عملکرد و ساختار قلب را به درستی نشان دهند و بیماریهای قلبی با استفاده از این روش کاملا قابل تشخیص هستند.
همچنین نحوه جریان خون درون قلب به راحتی قابل مشاهده است.
۳. MRA
ام آر ای نوعی تصویربرداری به کمک امواج رادیویی است که هدف آن بررسی رگ و شریانهای خونی بدن است.
برای اینکه تصاویر بدست آمده رگهای خونی را به درستی به نمایش بگذارند، قبل از ام آر ای، یک رنگ مخصوص به بیمار تزریق شده که باعث بهتر دیده شدن رگهای خونی میشود.
با استفاده از تصاویر ام آر ای، پزشک میتوان مشکلاتی قبیل: تنگی رگهای خونی، انسداد و… را تشخیص دهد.
۴. MRV
ام آر وی، از روشهای تصویربرداری بوده که هدف اصلی آن، بررسی سیاهرگهای بدن است.
این روش نسبت به MRA کمتر استفاده میشود و زمانی تجویز میشود که پزشک قصد بررسی سیاهرگ های بدن را داشته باشد.
با استفاده از تصاویر بدست آمده از ام آر وی، بیماریهایی مثل ترومبوز سیاهرگی، ترومبوز وریدی مغزی و… تشخیص داده میشود.
در این روش همانند MRA برای بررسی دقیق سیاهرگ، ماده رنگی مخصوصی به بیمار تزریق میشود.
۵. ام آر آی با ماده کنتراست
گاهی برای بررسی دقیق بافتهای نرم بدن و رگهای خونی، ماده ای بنام کنتراست به صورت وریدی به بیمار تزریق میشود که این ماده باعث بهتر دیده شدن بافتهای نرم و رگهای خونی در تصویر میشود.
این ماده کاملا بیخطر بوده و عوارضی برای بدن به همراه ندارد؛ اما بهتر است برای اطمینان بیشتر تا یک ساعت پس از تصویربرداری در مرکز بمانید تا در صورت وجود هرگونه مشکل، پزشکان در اسرع وقت به شما رسیدگی کنند.
ام آر آی و سی تی اسکن چه تفاوتی دارند؟
با دریافت این امواج رادیویی که از بدن بیمار ساطع میشود و تحلیل این امواج توسط یک کامپیوتر پرقدرت، تصاویری بر روی مانیتور دستگاه ایجاد میشود که سطح مقطعی از اندام مورد نظر را نشان میدهد.
ام آر آی یک روش تصویربرداری دقیق و پرقدرت برای تشخیص مشکلات و بیماریهای بافتهای بدن است.
یکی از نقاط تمایز این روش با سیتیاسکن در این است که در ام آر آی تصاویر بافتهای نرم مانند غضروف، تاندون، لیگامان، عصب و رگها بسیار واضح و دقیق دیده میشوند و این روش تصویربرداری برای تشخیص بیماریهای این بافت ها مفید است.
ام آر آی برای چه کسانی مناسب نیست؟
ام آر آی در کرج کاملا غیر تهاجمی بوده و از امواج رادیویی بدون عوارض، برای تصویربرداری استفاده میشود؛ پس میتوان نتیجه گرفت این روش هیچ خطری به همراه ندارد؛ اما چون برای تصویربرداری از میدان مغناطیسی استفاده میشود، برخی از افراد نمیتوانند از این روش تصویربرداری استفاده کنند.
ام آر آی در کرج برای افراد زیر محدودیت دارد:
افرادی که تراشه فلزی دارند: دستگاه ام آر آی مانند یک آهنربای بزرگ عمل میکند و به همین علت به هیچ عنوان با وجود اجسام فلزی نمیتوان وارد دستگاه ام آر آی شد. اگر در بدن خود دارای تراشه فلزی مثل ایمپلنتهای فلزی، ضربان قلب ساز، مفصل مصنوعی و… هستید، حتما به پزشک اطلاع دهید.
افرادی که ترس از فضای بسته دارند: افرادی که از سندروم کلاستروفوبیا( ترس از فضای بسته) رنج میبرند، حتما این موضوع را به پزشک اطلاع دهند. زیرا برای تصویربرداری بیمار وارد یک دستگاه تونل مانند میشود که فضای بسته ای دارد. در این مواقع پزشک برای حفظ آرامش بیمار، آرام بخش تجویز میکند.
بهترین مرکز تصویربرداری ام آر آی در کرج
اگر به دنبال بهترین مرکز ام آر آی در کرج با کادری مجرب و دستگاههای پیشرفته میگردید، ما به شما مرکز تصویربرداری پارس در کرج با بیش از چندین سال سابقه کاری موفق را پیشنهاد میدهیم.
در این مرکز ام آر آی، سی تی اسکن، ماموگرافی، رادیولوژی، سونوگرافی و…. با دقت بسیار زیاد و با استفاده از تجهیزات پیشرفته، انجام میگیرد.
برای دریافت نوبت میتوانید نوبت خود را از طریق سایت دریافت کنید.
همچنین میتوانید برای ارتباط با این مرکز و اطلاع از هزینهها، با شماره ۰۲۶۳۲۱۹۱ تماس بگیرید.
زمان انجام ام آر آی بین ده دقیقه الی ۲ ساعت متفاوت است و به عوامل بسیاری مثل: اندامی که تصویربرداری باید بر روی آن انجام شود، تعداد تصاویر، نوع ام آر آی، استفاده از آرامبخش، استفاده از ماده کنتراست و…. وابسته است.
هزینه ام آر آی در کرج چقدر است؟
هزینه ام آر آی با توجه به روش ام آر آی، قسمتی که باید تصویربرداری بر روی آن انجام شود، دستمزد پزشک و…. وابسته است و هزینه دقیق را نمیتوان اعلام نمود. شما میتوانید برای استعلام قیمت با مرکز تصویربرداری پارس تماس بگیرید.
ام آر آی در کرج
ام آر آی در کرج (MRI) روشی است که میتوان با کمک گرفتن از آن تصاویر بسیار دقیق و واضحی از اندامهای درون بدن بدست آورد.
امواج مورد استفاده در امآرآی از جنس امواج رادیویی و مغناطیسی هستند که ضرری برای بدن ندارد. این روش تصویربرداری دردناک نیست.
در ام آرآی ابتدا بیمار در یک میدان مغناطیسی قوی قرار گرفته و سپس امواج رادیویی به سوی او تابیده میشود.
بافتهای بدن در جواب به این موقعیت امواج رادیویی دیگری را از خود ساطع میکنند.
با دریافت این امواج رادیویی که از بدن بیمار ساطع میشود و تحلیل این امواج توسط یک کامپیوتر پرقدرت، تصاویری بر روی مانیتور دستگاه ایجاد میشوند که سطح مقطعی از اندام مورد نظر را نشان میدهند.
پزشکان با استفاده از این تکنیک ارزشمند توانستند از بافتهای مختلفی مانند مغز تصاویر واضحی بدست آورند.
فهرست مطالب
نحوه تصویربرداری MRI و مراقبتها
فردی که قرار است با این روش مورد تصویربرداری قرار گیرد نباید هیچ شیء فلزی مانند ساعت، انگشتر، مفصل مصنوعی و … داشته باشد و یا شی فلزی در نزدیکی دستگاه MRI قرار گیرد، زیرا میدان مغناطیسی روی این مواد فرومغناطیسی اثر گذاشته و نه تنها باعث تداخل در امر تصویربرداری می شود، بلکه می تواند به خود فرد نیز آسیب برساند؛
به همین دلیل است که دستگاه MRI را در اتاقهای ویژهای قرار میدهند.
این اتاقها نسبت به امواج الکترومغناطیسی نفوذناپذیرند. در نتیجه امکان ورود یا خروج برای این امواج وجود ندارد. به علاوه لباس مخصوصی را تن بیمار میکنند که هیچ قسمت فلزی نداشته باشد.
هنگام عمل تصویربرداری فرد باید آرام باشد.
به این منظور میتوان یک آرامبخش ملایم به او داد. سپس او را روی تخت خوابانده و از او میخواهند که به طور عادی نفس بکشد.
بعد از اینکه فرد در دستگاه قرار گرفت، محل مورد تصویربرداری را با نور مشخص میکنند و اسکن کردن شروع میشود.
در فواصل زمانی که اسکن کردن قطع میشود وی میتواند قدری حرکت کند، ولی نه آنقدر که از محل مورد نظر جابهجا شود.
شخص در طول اسکن میتواند از طریق دکمهای که در اختیار او قرار دادهاند به مسئولان اطلاع دهد و اسکنکردن متوقف شود.
بعد از اتمام کار اطلاعات تصویری به رایانهای داده میشود و رایانه با بررسی اطلاعات، تصویری ایجاد میکند که روی فیلم منعکس میشود.
موارد کاربرد ام آر آی
امروزه M.R.I در تشخیص بسیاری از بیماریها و ضایعات اعضای مختلف بدن به کار میرود.
از این روش میتوان برای تشخیص، درمان و دنبال کردن مسیر بیماری استفاده کرد.
مثلا تمام ناهنجاریهای مغز و نخاع به وسیله MRI نشان داده میشود.
با این روش میتوان تشخیص داد که درد کمر به علت درد عضله است و یا به علت فشار روی عصب میباشد.
همچنین در درمان و تشخیص و روند توسعه سرطان از این روش استفاده میشود.
موارد کاربرد MRI بسیار زیاد است که در اینجا فقط چند نمونه ذکر میشود:
۱. MRI مغز
از ام آر آی مغز برای بررسی قسمتهای مختلف مغز مثل: رگهای خونی، عصبها، استخوانهای جمجمه، ساختار گوش داخلی، ساختار داخلی مغز، بافتهای نرم اطراف مغز و…. استفاده می شود.
با استفاده از این روش، تصاویر سه بعدی و واضحی از قسمتهای مختلف مغز بدست میآید که پزشک به کمک این تصاویر میتواند مشکلات مغزی را تشخیص داده و درمان مناسب را آغاز نماید.
این روش در تشخیص ناهنجاریهای مغزی مثل مشکل در غده هیپوفیز، ساقه مغز و دیگر قسمتهای مغز، نسبت به روشهای دیگر مثل سی تی اسکن، موثرتر است.
۲. MRI ستون مهرهها
در ام آر آی ستون فقرات، تصاویر بسیار دقیق و واضحی از وضعیت مهرههای کمر به کمک میدان مغناطیسی و امواج رادیویی بدست می آید.
هدف اصلی ام آر آی ستون مهرهها، تشخیص آسیبها و بیماریهای مرتبط با ستون فقرات و نخاع است.
با استفاده از ام آر آی میتوان تصاویر دقیقی از ساختارهای نرم مانند نخاع، التهاب نخاع، استنشاق عصبی، مهرهها و… بدست آورد.
به کمک تصاویر بدست آمده از ام آر آی در کرج، پزشک میتواند مشکلاتی مثل: تومورهای استخوانی و نرم تنی، التهابات نخاع، هرنیاسیون دیسک، شکستگی استخوان و بسیاری مشکلات دیگر را تشخیص دهد.
۳. MRI استخوان و مفصلها
ام آر آی استخوان و مفاصل یا ام آر آرتروگرافی، نوعی تصویر برداری به کمک امواج رادیویی و میدان مغناطیسی است که در آن تمامی استخوان و مفاصل سرتاسر بدن مورد بررسی قرار میگیرند.
در این نوع تصویربرداری تمامی قسمتهای مختلف بدن از جمله: استخوانها، مفاصل، غضروفها، بافتهای نرم، تاندونها، ماهیچهها، و… مورد بررسی قرار میگیرند و تصویر دقیق و واضحی بدست میآید.
پزشک به کمک تصاویر ام آر آرتروگرافی میتواند هرگونه آسیب به استخوان، ماهیچهها، تاندونها و… را تشخیص دهد و درمان موثر را شروع کند.
۴. MRI حفره شکم
پزشک زمانی ام آر آی شکمی را تجویز میکند که بخواهد اندامهای داخلی شکم را بدون مزاحمت استخوانها، بررسی نماید.
معمولا این روش پس از بررسی آزمایشات و تصویربرداریهای اولیه تجویز میشود و هدف آن بررسی بیشتر اندامها است. از این روش برای بررسی اندامهایی مثل: رحم، مثانه، کلیه، کبد و…. استفاده میشود.
۵. MRI ویژه دستگاه گردش خون
در این نوع ام آر آی، دستگاه گردش خون بدن بطور کلی مورد بررسی قرار میگیرد.
هدف اصلی این نوع ام آر آی بررسی دقیق تمامی رگهای خونی، عصبها و عروق است. این روش کاملا غیر تهاجمی بوده و خطری برای بیمار به همراه ندارد.
مقاله پیشنهادی و مرتبط : ام آر آی کمر در کرج
انواع ام آر آی در کرج
امواج مورد استفاده در امآرآی از جنس امواج رادیویی و مغناطیسی هستند که ضرری برای بدن ندارند.
این روش تصویربرداری دردناک نیست. در ام آر آی در کرج ابتدا بیمار در یک میدان مغناطیسی قوی قرار گرفته و سپس امواج رادیویی به سوی او تابیده میشوند.
بافتهای بدن در جواب به این موقعیت، امواج رادیویی دیگری را از خود ساطع میکنند.
انواع ام آر آی برای بافت های متفاوت بدن کاربرد دارند که در ادامه همه آنها را توضیح خواهیم داد. انواع ام آر آی در کرج عبارتند از:
۱. ام آر آی فانکشنال
ام آر آی فانکشنال جهت بررسی فعالیتهای مغز حین انجام کارهای روزمره مثل صحبت کردن، حرکت کردن، خوابیدن و… انجام میشود. این نوع ام آر آی پس از ام آر آی مغزی توسط پزشک تجویز میشود.
زمانی که مغز در حال فعالیت میباشد، در قسمتهای فعال مغز جریان خون حامل اکسیژن بیشتر است و در واقع ام آر آی فانکشنال سطح اکسیژن در قسمتهای فعال مغز را بررسی میکند.
با استفاده از این نوع ام آر آی پزشک میتواند شرایط مغزی، سکته و آلزایمر را تشخیص دهد.
۲. ام آر آی کاردیاک
ام آر آی کاردیاک جهت بررسی مشکلات و بیماریهای قلبی مورد استفاده قرار میگیرد.
تصاویر بدست آمده از این روش میتوانند عملکرد و ساختار قلب را به درستی نشان دهند و بیماریهای قلبی با استفاده از این روش کاملا قابل تشخیص هستند.
همچنین نحوه جریان خون درون قلب به راحتی قابل مشاهده است.
۳. MRA
ام آر ای نوعی تصویربرداری به کمک امواج رادیویی است که هدف آن بررسی رگ و شریانهای خونی بدن است.
برای اینکه تصاویر بدست آمده رگهای خونی را به درستی به نمایش بگذارند، قبل از ام آر ای، یک رنگ مخصوص به بیمار تزریق شده که باعث بهتر دیده شدن رگهای خونی میشود.
با استفاده از تصاویر ام آر ای، پزشک میتوان مشکلاتی قبیل: تنگی رگهای خونی، انسداد و… را تشخیص دهد.
۴. MRV
ام آر وی، از روشهای تصویربرداری بوده که هدف اصلی آن، بررسی سیاهرگهای بدن است.
این روش نسبت به MRA کمتر استفاده میشود و زمانی تجویز میشود که پزشک قصد بررسی سیاهرگ های بدن را داشته باشد.
با استفاده از تصاویر بدست آمده از ام آر وی، بیماریهایی مثل ترومبوز سیاهرگی، ترومبوز وریدی مغزی و… تشخیص داده میشود.
در این روش همانند MRA برای بررسی دقیق سیاهرگ، ماده رنگی مخصوصی به بیمار تزریق میشود.
۵. ام آر آی با ماده کنتراست
گاهی برای بررسی دقیق بافتهای نرم بدن و رگهای خونی، ماده ای بنام کنتراست به صورت وریدی به بیمار تزریق میشود که این ماده باعث بهتر دیده شدن بافتهای نرم و رگهای خونی در تصویر میشود.
این ماده کاملا بیخطر بوده و عوارضی برای بدن به همراه ندارد؛ اما بهتر است برای اطمینان بیشتر تا یک ساعت پس از تصویربرداری در مرکز بمانید تا در صورت وجود هرگونه مشکل، پزشکان در اسرع وقت به شما رسیدگی کنند.
ام آر آی و سی تی اسکن چه تفاوتی دارند؟
با دریافت این امواج رادیویی که از بدن بیمار ساطع میشود و تحلیل این امواج توسط یک کامپیوتر پرقدرت، تصاویری بر روی مانیتور دستگاه ایجاد میشود که سطح مقطعی از اندام مورد نظر را نشان میدهد.
ام آر آی یک روش تصویربرداری دقیق و پرقدرت برای تشخیص مشکلات و بیماریهای بافتهای بدن است.
یکی از نقاط تمایز این روش با سیتیاسکن در این است که در ام آر آی تصاویر بافتهای نرم مانند غضروف، تاندون، لیگامان، عصب و رگها بسیار واضح و دقیق دیده میشوند و این روش تصویربرداری برای تشخیص بیماریهای این بافت ها مفید است.
ام آر آی برای چه کسانی مناسب نیست؟
ام آر آی در کرج کاملا غیر تهاجمی بوده و از امواج رادیویی بدون عوارض، برای تصویربرداری استفاده میشود؛ پس میتوان نتیجه گرفت این روش هیچ خطری به همراه ندارد؛ اما چون برای تصویربرداری از میدان مغناطیسی استفاده میشود، برخی از افراد نمیتوانند از این روش تصویربرداری استفاده کنند.
ام آر آی در کرج برای افراد زیر محدودیت دارد:
بهترین مرکز تصویربرداری ام آر آی در کرج
اگر به دنبال بهترین مرکز ام آر آی در کرج با کادری مجرب و دستگاههای پیشرفته میگردید، ما به شما مرکز تصویربرداری پارس در کرج با بیش از چندین سال سابقه کاری موفق را پیشنهاد میدهیم.
در این مرکز ام آر آی، سی تی اسکن، ماموگرافی، رادیولوژی، سونوگرافی و…. با دقت بسیار زیاد و با استفاده از تجهیزات پیشرفته، انجام میگیرد.
برای دریافت نوبت میتوانید نوبت خود را از طریق سایت دریافت کنید.
همچنین میتوانید برای ارتباط با این مرکز و اطلاع از هزینهها، با شماره ۰۲۶۳۲۱۹۱ تماس بگیرید.
منبع برای مطالعه بیشتر :
https://en.wikipedia.org/wiki/Magnetic_resonance_imaging
سوالات متداول MRI
انجام ام آر آی چقدر طول میکشد؟
زمان انجام ام آر آی بین ده دقیقه الی ۲ ساعت متفاوت است و به عوامل بسیاری مثل: اندامی که تصویربرداری باید بر روی آن انجام شود، تعداد تصاویر، نوع ام آر آی، استفاده از آرامبخش، استفاده از ماده کنتراست و…. وابسته است.
هزینه ام آر آی در کرج چقدر است؟
هزینه ام آر آی با توجه به روش ام آر آی، قسمتی که باید تصویربرداری بر روی آن انجام شود، دستمزد پزشک و…. وابسته است و هزینه دقیق را نمیتوان اعلام نمود. شما میتوانید برای استعلام قیمت با مرکز تصویربرداری پارس تماس بگیرید.